16 ÉVE A NAPELEM PIACON

Napelem rendszerek, elektromos autótöltőállomások tervezése, kivitelezése, teljes körű adminisztráció

RÓLUNK

Célunk:

A felhasznált energia környezettudatos megtermelése érdekében a napelem rendszerek minél szélesebb körben történő elterjesztése, az energiatudatos szemléletmód kialakítása.

A Csillaghegyi Napelem akkumulátorok forgalmazásával és gyártásával, biztonsági világítás, szünetmentes áramforrások kialakításával kezdte meg működését, és már a kezdetektől telepítünk napelem rendszereket. Az első telepítésünk sziget üzemű 4 kW-os napelemes rendszer volt.

A szakszerű előkészítés és kivitelezés, gyors és kreatív problémamegoldó képesség, a hatékony kommunikáció eredményeként a visszajelzések szerint ügyfeleink elégedettek a munkánkkal.

A napelemekhez kapcsolódó egyéb megújuló energetikai tevékenységet is végzünk, mint elektromos töltőállomások méretezése, komplex kivitelezése, sziget üzemű led kandeláber rendszerek telepítése, K+F fejlesztésekben részvétel.

Az elmúlt 16 évben a szakmai képzések és az egyre növekvő számú és különféle paraméterű napelem rendszer telepítések eredményeként lakossági, intézményi és vállalkozói megrendelők számára elsődlegesen HMKE méretű solar rendszerek szakértőiként rengeteg komplex telepítést végeztünk országszerte.

Saját megrendeléseinken túl együttműködünk partnercégek számára történő projektekben, kivitelezésekben.  Deklarált feladatmegosztás keretében szakterületünk elsődlegesen a műszaki felülvizsgálatot és a napelemes rendszer telepítése, üzembe helyezése.

A következő időszakban

=

Továbbra is a HMKE méretű napelem telepítésekre fókuszálunk, naprakészek vagyunk és maradunk az újabb technológiákban. Hálózatra visszatermelő, sziget üzemű és visszwatt rendszerek telepítése mellett a hibrid solar megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, ahol lehetőség van a napelem által megtermelt áramot akár éjszaka is felhasználni. Ezzel összhangban az igényeknek megfelelően bővítjük és fejlesztjük a kivitelezői és szakmai háttércsapatot.

=

Elektromos töltőállomások teljes körű telepítését rendszeresen végezzük az előző időszak felkészülését követően.

=

Terveink között szerepel újabb, illetve régi ötletek kifejlesztése, gyártás megszervezése és piacra vitele.

Napelemekhez kapcsolodó egyéb projektjeink

R

Mobilis, mozgatható rendszerek építése Bajna, Szomor, Budapest településeken.

R

Napelemes világítások kiépítése falvakban illetve bárhol ahol szükség van rá áram hiányában, pl. Bábolna, Sárosd, Soltvadkert.

R

MVM projekt keretében napelem rendszer bemutató Budapest szívében.

R

Részvétel Paks illetve napelem rendszerek működés demonstrációjában – MVM kamion kialakítása.

R

A Műegyetemen Guiness rekordon részvétel, amely keretében alternatív energia rendszert építettünk ki a világon első, 4 órán keresztül tartó alternatív energiát használó koncerthez. (BALKAN FANATIC együttes)

Állunk  a  rendelkezésükre  elsődlegesen  napelem  rendszerek  és  elektromos  töltőállomások  komplex  tervezésével  és  kivitelezésével.

Keressen minket

CÍMÜNK

1038 Budapest, Valéria u. 1-3.

HÍJVON MINKET

+36 20 776 25 63

+36 70 385 48 34